Welke Müllermilk neem jij?

Ontdek alle smaken

Over ons

Onze geschiedenis

In 1971 nam Theo Müller het bedrijf over van zijn vader. Die volgde op zijn beurt zijn grootvader op, die het in 1896  in Aretsried (Beieren, Duitsland) had opgericht. Overgrootvader Müller startte met 4 werknemers. Inmiddels zijn we,  als Unternehmensgruppe Theo Müller, uitgegroeid tot een omvangrijke, mondiale speler. We staan al jaren bekend  om onze hoge kwaliteit zuivelproducten. In Duitsland, Engeland en Italië zijn we zelfs marktleider in yoghurt desserts.  Onze zuiveldivisie telt ongeveer 11.500 werknemers verspreid over 13 productie vestigingen in Europa.

Sinds 2020 is het ongekende succesconcept Müllermilk geintroduceerd op de Nederlandse markt en nu geniet men volop van deze onweerstaanbare smaaksensatie.

Over ons

Wij zijn Müller

Bij Müller maken we Müllermilk. Waarom? Omdat we meer uit het leven willen halen dan gewoon het gewone, we make it happen! Hoe we dit doen? Door je dag nog lekkerder en energieker te maken met het goede van melk. Meer lekker,  meer makkelijk. Een onweerstaanbare smaakbeleving, een echt uniek Müller geniet moment. Dat is waar wij in geloven! Daar komen we ons bed voor uit en daar krijgen we energie van. En dus maken we melk, die ongewoon lekker is. Noem het de Müllermilkmissie!

Over onze verpakking

Een duurzamere verpakking voor onze Müllermilk flesjes!

Bij Müllermilk werken we continue aan het verbeteren van onze verpakkingen. Daarom hebben wij de laatste tijd hard gewerkt aan een duurzamere verpakking voor onze Müllermilk flesjes. We weten dat we er nog niet zijn, maar hebben wel al een paar aanpassingen kunnen doorvoeren.

ontdek nu